В Локомотив (Пловдив) все още няма яснота кой ще бъде новият наставник на тима. Собственикът на “смърфовете” Христо Крушарски сподели, че засега няма взето решение, а самият той е в чужбина и след завръщането си в началото на другата седмица ще се заеме с определянето на новия наставник след раздялата с Александър Томаш.

“Все още няма нищо финално. В момента съм в чужбина и като се върна след няколко дни, ще решаваме. Не искам да коментирам конкретни имена кой е вариант и кой не е. Ще разберете, като направим избора си”, каза Крушарски пред Sportal.bg.

За фаворит се смята досегашният наставник на Хебър Любослав Пенев, който обаче е свързван и с още поне три клуба – Спартак (Варна), Арда и ЦСКА – София. Друг вариант е завръщане на Александър Тунчев, който бе начело на отбора през 2022-а година. Възможност е и наставникът на дубъла на „смърфовете“ Христо Златински.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space