Фенклуб Локомотив Пловдив благодари на Томаш и екипа му. Ето какво написаха черно- белите:
Черно-бели братя и сестри,
От името на цялата общност изказваме благодарност на Александър Томаш и на неговия екип за работата му на Лаута.
През изминалия сезон споделихме мигове на рекордни серии победи и мачове без поражение, с което Сашо записа завинаги името си богатата в история на нашия клуб.
С ръка на сърцето можем да кажем, че Александър Томаш е един от малцината треньори в България, които показват искрено и неподправено уважение към публиката. Той засвидетелства това още в първия си ден от своя престой на Лаута! Запази това отношение през всеки миг и с това спечели и нашето уважение!
Пожелаваме му успех в неговото развитие като треньор.
На трибуните на Лаута винаги има място за него. Благодарим за лоялността до последния момент – толкова рядко срещана в българския футбол!
Раздялата с екипа на Александър Томаш обаче е по-особена за нас. Защото част от този екип беше Христо Колев. За него, Бащата, са нашите най-силни аплодисменти!
И ето идва Христо Колев …

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space