Бившият вратар на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш коментира престоя си на „Лаута“ в последните месеци. Хърватският страж сподели, че сзеонът за отбора е вървял добре, докато собственикът Христо Крушарски не е взел решение да продаде най-добрите си играчи през зимата.

„Сезонът вървеше добре, докато собственикът не взе решение да продаде най-добрите си играчи по време на зимния трансферен прозорец“, коментира Хоркаш пред Sportske Novosti.

„Що се отнася до мен, клубът ми предложи четири оферти за трансфери, които беше приел. Те обаче не бяха от отбори, които играят на най-високо ниво и не ме устройваха.

Искам да играя в лига, която е по-силна от България. Смятам, че е подходящият момент за ново и по-голямо предизвикателство за мен. Когато споменах това на собствениците на клуба, те ми наредиха да бъда резерва в последната част от сезона. Аз съм професионалист – 10 мача няма да ме направят по-добър или по-лош вратар“, каза още Динко Хоркаш.sportal

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space