Вярваме, че е назрял моментът и в най-кратки срокове на Лаута ще дойдат нови лица, които имат амбициите и капацитета да ръководят един от най-големите клубове в България! Това написаха от Фенклуб Локомотив Пловдив. Ето и цялата позиция:

Локомотивци,
Благодарим на всички, които не спряха да подкрепят отбора на всички мачове, във всички краища на България!
Изпращаме сезон, в който емоциите бяха на двата полюса. Започнахме зашеметяващо, така, както приляга на голям клуб като Локомотив. На терена редувахме победи и подобрявахме рекорди, а на трибуните секторите едвам ни побираха. Заедно празнувахме и мечтаехме.
Последваха събития, превърнали се за съжаление в традиция през последните години. Разделихме се с невероятни играчи, бойци, които за кратко време спечелиха подкрепата ни със сърцата игра и себераздаване. Но … всичко, което не ни убива, само ни прави по-силни.
Погледите, за пореден път в края на сезона, са изцяло насочени към ръководството и собственика на клуба. Вярваме, че е назрял моментът и в най-кратки срокове на Лаута ще дойдат нови лица, които имат амбициите и капацитета да ръководят един от най-големите клубове в България!
САМО ЛОКО!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space