С голямо желание и раздаване от момчетата успяхме, нормално да има вече умора и ваканционно настроение, но момчетата неведнъж за показвали, че могат. Можеха да решат срещата положенията ни и по- рано, но в края на мача ЦСКА можеха да ни отнемат победата. Щастливи сме, радваме се. Това каза Константин Мирчев, който води днес Локо заедно с Христо Колев.
„Благодарности на момчетата, те всеки ден показват, че са сериозни и добри футболисти. С тези момчета две години работихме, бяха изключително отговорни и само адмирации към престоя както на тези в съблекалнята днес, така и на всички, с които сме работили последните 2 години. От утре сме на почивка, времето ще покаже колко време ще бъде тя. Благодарим на хората от ръководството, които ни се довериха“, заяви Мирчев, с което показа, че от утре целия щаб на Томаш напуска.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space