Много съм щастлив от победата над ЦСКА. Тази победа е за нашите фенове. Да, днес спасих няколко положения. Важното е, че се върнах в игра. Точно 2 секунди ми бяха необходими да кажа „Да“ при завръщането ми в Локомотив. Това каза Мартин Луков, който бе избран за играч на мача при победата на Локо над ЦСКА с 1:0.
„Във футбола се случват промени. Работихме добре, изиграхме добри мачове, пожелавам му успех“, коментира Луков по повод раздялата с Томаш.
Относно подготовката за новия сезон Луков заяви шеговито: Като за начало трябва да имаме треньор. И добави: Бабакар и Евандро изиграха последните си двубои и се раздадоха до последната минута. Със сигурност ще имаме нужда от нови попълнения. Пожелавам на всички да починат добре, да изчистят главите и да направим една добра подготовка.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space