Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще има сериозна роля в избора на стартов състав за неделното домакинство на ЦСКА-София. Това беше една от темите, по които досегашният треньор Александър Томаш имаше сериозни разминавания с боса на черно-белите. Както е известно, тлеещият от няколко седмици конфликт между тях избухна в последните дни и доведе до уволнението на 45-годишния специалист. В утрешния протоколен мач с армейците от последния кръг тимът ще бъде воден от помощниците на Томаш – Христо Колев-Бащата и Константин Мирчев.

Със сигурност участие в двубоя няма да вземат Бабакар Дион и Евандро, които са с изтичащи договори. Именно тяхното влизане срещу Левски беше една от причините, поради които Христо Крушарски нападна Томаш преди дни. В състава се завръщат изтърпелите наказания при загубата с 0:3 от Лудогорец Димитър Илиев и Кристиян Пешов.

Интересно е и кой ще застане под рамката на смърфовете. В Разград започна преподписалият наскоро Мартин Луков. Александър Томаш обаче изрази несъгласието си с подновяването на неговия договор, като отчете, че поставените пред него задачи били за налагането на млади футболисти. След изваждането от състава на Динко Хоркаш титулярен вратар на Локо Пд беше Кристиян Томов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space