Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не бе доволен от загубата от Лудогорец в двубой от 34-я кръг на efbet Лига.

„Ние в тези мачове, които останаха, даваме шанс на абсолютно всички, за да видим кой заслужава от лятото да носи екипа на Локомотив. Лошо начало беше това, показва нивото и се вижда. Не успяхме да отбележим, но сами си вкарахме два гола. Това е нивото на футболистите в момента“, заяви той.

„Нищо общо с играта, която имахме преди и резултатът е отражение именно на това. Искат млади играчи, пускаме ги, но това рефлектира на резултатите. Искаме да вземем титли и да вдигаме купи. Има субективни и обективни фактори. Трябва да се съобразяваме, всеки иска да е треньор на Реал Мадрид“, добави специалистът.

„Искаме да вземем млади играчи, темата за Луков е такава, която ръководството трябва да обсъди, има дисбаланс“, завърши Александър Томаш.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space