Собственикът на Локо Пловдив Христо Крушарски още не е загубил надежда, че тимът може да пребори Левски за четвъртата позиция, въпреки че падна предн днио с 1:2 от сините на „Лаута“. Днес смърфовете гостуват на шампиона Лудогорец, а в последния кръг приемат ЦСКА.

„Още не сме загубили битката за четвъртото място. Един милиметър е разликата между четвъртата и петата позиция. Какво като паднахме от Левски?! Един път губиш, друг печелиш. Никъде не е написано, че Левски до края само ще бие. Ние играем добре и с Лудогорец, и с ЦСКА“, сподели бизнесменът пред „Тема Спорт“.

„Ние като имахме шансове за Европа, защо се сещаме за тях в последния момент. Един отбор, който има цел трябва да я гони от началото до края. Това, че се подпалват някакви желания е друг въпрос. Мечтата е най-безплатното нещо в живота“, добави Крушарски.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space