Александър Томаш отново се приближава към ЦСКА. Треньорът на Локомотив (Пд) отново е големият фаворит да поеме „червените“, след като Стамен Белчев не успява да се справи със сегашния състав, информира „Труд”.

Временният наставник на ЦСКА има своето оправдание – постоянни проблеми с контузии и наказания, както и драстично падналото самочувствие на отбора. Огромните проблеми в защита отново лъснаха при 2:2 срещу Крумовград, както и неумението да се вкарват добри положения.

Белчев получи ултиматум от изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов да класира отбора в Лига Европа. Сега обаче и участието в Лигата на конференциите може да мине през бараж. За да се избегне тази опасност, ЦСКА трябва задължително да победи Черно море и Локомотив (Пд) в последните два кръга.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space