Христо Крушарски също сподели мнението си след загубата на Локомотив (Пловдив) с 1:2 от Левски. „Сините“ обърнаха „смърфовете“ и са много близо до четвъртата позиция.

„Ние, ако чакаме винаги крайния срок, влакът отдавна ще е заминал, така че аз си го казах преди 3 – 4 месеца, че изобщо не трябва да се чака, а трябва да се гони от начало до край. Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш“, започна Крушарски.

„За тези два двубоя аз държа да видя това, което е стояло на резервната скамейка. Едни ги видях вече къде са, да видим още някои, ако има, и ще знаем какво търсим. Защитата ни е идеална. Млади момчета, показват си, ще останат. Остава сега да видим полузащитниците и нападател си имаме“, коментира той пред колегите от dsport.

„В България най-обичаме да си дрънкаме празни чинии и всеки говори за нещо, което не го е виждал и чувал. Да си фантазираме сме номер 1“, бе отговорът на Крушарски на въпрос за спекулациите около бъдещето на Александър Томаш.

banner

„Аз не съм спрял да говоря за закон на спорта. Не съм спрял и да ръчкам в тази посока. Няма да отстъпя до последно. Аз си направих труда да се поровя дълбоко в темата и ако ви кажа колко пари ще оправят българския футбол и всичко ще върви по мед и масло, няма да повярвате. С едни 300 – 400 млн. българският спорт ще има и олимпийски, и световни шампиони“, категоричен е той.

„Той (Локомотив) никога не е бил слаб. Тези последните години Локомотив си показва своето, а ще продължи да го подобрява“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space