Допуснахме гол от статично и след това дадохме инициативата на Левски, които ги поздравявам защото са отборът, който владее най- добре топката. Бяхме пред дилемата дали да използваме най- добрите си футболисти. С оглед на това, че Евандро и Бубакар не подписаха нови договори, дадох шанс на младите. Не се сърдя на футболистие, те дадоха всичко от себе си. Трябва да знаем къде ни е мястото и ако искаме нещо по- сериозно, трябва сериозно да се подсилим. Това каза треньорът на Локо Александър Томаш след загубата от Левски.
„Шансовете за Европа не ги загубихме сега на 15-ти, а ги загубихме зимата, когато не се подсилихме. Трябва да развиваме младите футболисти и да им даваме увереност.
Сега всичко зависи от това с какви футболисти ще се подсилим. Аз не нападам ръководството, аз съм наясно къде сме. Въпроса е дали ще имаме късмет да вземем качествени играчи.
Аз искам да се боря за шампион и да печеля купи, но това не зависи от мен.
Имам подписан нов договор с Локомотив, професионалист съм и съм отдаден изцяло на Локомотив. Трябва да вдигнем отбора на нивото на феновете“, завърши Томаш.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space