Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски се срещна със спортно-техническия щаб и треньорите в ДЮШ на спешна среща на „Лаута“, стана ясно вчера. Всички страни са обсъдили наболелите въпроси при „черно-белите“ и най-вече целите пред мъжкия тим, който вече няма шанс да играе в евротурнирите. Условията на Христо Крушарски са до края на първенството да се даде шанс на няколко юноши да трупат минути в елита. Също така той е повторил тезата си, че селекцията за следващия сезон трябва да бъде насочена основно към български футболисти, при това млади. Отпусната е квота само за трима чужденци. Очакванията са, че до края на сезона Бубакар Дион и Евандро няма да бъдат използвани, като последна дума за това ще има Александър Томаш.

Както е известно, въпросът за чужденците, отказали нови договори с Локо, се превърна в обект на спор между Томаш и Крушарски още от началото на годината. Тогава стана ясно, че Динко Хоркаш отказва да поднови договора си и собственикът нареди хърватинът да бъде изваден от състава. Томаш първоначално бе против, но впоследствие се примири и разчита на юношата Кристиян Томов. Преди няколко седмици в интервю за „Мач Телеграф“ Крушарски бе категоричен, че футболистите, които не искат да подновят контрактите си, си заминават.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space