Христо Крушарски и Христо Златински бяха специални гости на звезден шоу-мач в Румъния. Двамата получиха покани за срещата между ветераните на Университатя Крайова (Университатя Максима – отборът, стигнал до 1/2-финал за Купата на УЕФА през сезон 82/83) и тимът на румънските депутати, които гостуваха в Пловдив през ноември.

Срещата се състоя в град Каракал и бе изгледана на живо от 2000 зрители.

Бившият футболист на Локомотив и Университатя Крайова Христо Златински получи лична покана да вземе участие в тази среща за тима на румънските депутати. В този отбор личеше още и името на бившата звезда в бокса Лучиан Буте. Той е световен шампион от 2001-ва година в Отава и бронзов медалист от световното първенство в Хюстън през 1999-та година.

Срещата предложи много интересни моменти и атрактивни изпълнения, като в крайна сметка победата бе за Университатя след 6:4.

banner

Всички домакини от румънска страна демонстрираха голямо уважение към своите български гости, като със същото отвърнаха Христо Крушарски и Христо Златински.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space