Футболът е игра за мъже. И когато човек сгреши, трябва да си признае. Аз поемам вината, направих промени, исках да пресираме с 3- ма души. Това се оказа грешка. Все пак започнахме добре мача до първия гол. Отговорността е изцяло моя. Второто полувреме опитахме, отбелязахме гол, две греди. Това каза треньорът на Локо Александър Томаш след тежката загуба от Крумовград.
„Дали имаме амбиции за Европа? Това напрежение се вкарва отвън, виждате един отбор когато играе освободено какво прави, визирам отбора на Крумовград.
Ние имаме много млади футболисти и затова казва, че в следващите 3 мача с Левски, ЦСКА и Лудогорец ще дам шанс на всички. Нека да видят какво е да играят в такива мачове. Не знам и не мога да коментирам какво е казал Христо Крушарски за селекцията. Аз мога да кажа само една дума- трудно“, заяви Томаш.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space