Преговорите между Левски и вратаря Динко Хоркаш са се провалили още в начален етап. Причината е, че хърватският страж е поискал 150 хил. евро на ръка, за да подпише предварителен договор със столичани, но от „Герена“ са заявили, че няма как да удовлетворят финансовите му изисквания. По този начин преговорите са приключили и Левски е ударил на камък с един от набелязаните за лятната си селекция играчи.

„Сините“ все още изпитват финансови затруднения, но в началото на април Наско Сираков заяви, че ще бъдат привлечени качествени попълнения, а Хоркаш може да бъде определен точно за такъв. В България всеки знае какво може Динко и неслучайно спечели приза за №1 под рамката за 2023 г.

Николай Костов наскоро разкри, че клубът е преговарял с агента на бившия вратар на Локомотив (Пловдив). „Много искахме Хоркаш. Направихме връзка с него и агентите му, но не знам докъде са стигнали преговорите“, разкри Костов.

Хърватинът вече е свободен агент, след като разтрогна договора си с „черно-белите“. Той отказа да предопдпише и бе „замразен“ по изричното настояване на мажоритарния собственик Христо Крушарски. Със сигурност Хоркаш ще продължи кариерата си в Западна Европа, като сериозни апетити към него има от страна на шотландските Хартс и Хибърниън, както и от тимове от Бундеслигата.

banner

Настоящият треньор на „сините“ Николай Костов разкри още, че на „Герена“ е пристигнала оферта за Пламен Андреев. Левски ще продаде младежкия национал и през лятото ще се опита да вземе двама играчи под рамката. За сигурен нов се смята Даниел Наумов, който ще пристигне като свободен агент от ЦСКА 1948, а вторият по всяка вероятност ще бъде чужденец.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space