Изиграхме едно от най- слабите си полувремена. Разбирам момчетата, серия от мачове държим ниво. Липсва ни скамейка, но това са футболистите, с които разполагаме. Днес ние започнахме с 5, а ЦСКА 1948 с 4 млади играчи. Няма как да не се радвам на това. Ще ни трябва повече класа за амбициите които имаме. Няма как обаче да не съм доволен от момчетата. Това каза треньорът на Локо Александър Томаш след равенството с ЦСКА 1948.
„Днес Карагарен отбеляза гол, аз исках той да остане при нас. Опитваме се да играем коренно различен футбол от повечето отбори в България. Предстоят ни 5 мача с много силни отбори, в които ще дам шанс на всеки един да покаже себе си.
Фактите говорят. Ние нямаме изявен голмайстор. Лично за мен имам разочарование. Искам да се борим за Европа. Всеки ден го повтарям на момчетата и може би това им дава напрежение, но така се израства.
Локомотив има химия, има ДНК, липсва ни класа. Това е истината. Трябва да сме реалисти и да подкрепяме младите момчета“, заяви Томаш.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space