Неприятни сцени е имало в Берое след домакинското равенство 2:2 с Локомотив Пловдив от 29-ия кръг на efbet Лига. След мача се чули викове и шумове откъм вътрешните помещения на стадиона в Стара Загора.

Наставникът на тима Хосе Ачиари се е скарал с 24-годишния халф Карлос Алгара. Двамата са си разменили реплика на висок тон. Наложило се е футболисти от отбора да се намесят.

Равенството с Локо Пловдив изпрати Берое в групата на изпадащите и само чудо може да го върне в средата на класирането. В следващия кръг старозагорци гостуват на Левски без голямата си звезда Себастиан Вия, който е с натрупани жълти картони.

Преди това се очакват последствия от големия скандал в съблекалнята и дали ще бъдат предприети някакви мерки от ръководството.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space