Локо завърши 2:2 при гостуването си на Берое в мач от 29- ти кръг на efbet Лига. Черно- белите имаха страхотна подкрепа от своите фенове, които на два пъти дадоха сили на отбора да се върне в мача след изоставане в резултата.
Още в 13′ на мача Берое получи правото да изпълни дузпа след като Хорхе Сегура събори Вия в наказателното поле. Първоначално Васимир Ел Хатиб отсъди корнер, но след като лично гледа ВАР показа бялата точка.
От дузпата Себастиан Вия вкара за 1:0 с изпълнение в стил „Паненка“
В 31′ дузпа бе отсъдена и в полза на Локо след като Артур Мота спъна Мичи Нтело в наказателното поле.
С хладнокръвен изстрел Димитър Илиев вкара за 1:1.
В началото на втората част Берое отново излезе напред в резултата след като Вини Трибуле бе изпуснат от отбраната на Локо и от вратарското поле вкара за 2:1.
Локо отговори светкавично и след страхотно центриране на Бабакар Дион, Ангел Лясков с глава от около 10 метра вкара за 2:2.
В 85′ Томов спаси Локо след страхотен удар на Вия, а в 88′ попадение на Ачиари бе отменено заради фаул в атака.
Така Локо има в актива си 54 точки на 4- тата позиция, на 3 точки пред 5- тия Левски. В последния кръг от редовния сезон Локо приема ЦСКА 1948.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space