Локо победи с 1:0 Черно море в мач от 18- ми кръг на efbet Лига. Окрилените фенове на черно- белите направиха страхотно пирошоу на Бесика и не спряха да пеят през целия мач.
На трибуните бе и собственикът на клуба Христо Крушарски.
Първа добра възможност в мача бе за моряците, когато в 14′ удар на Васил Панайотов беше блокиран, а топката се озова у Даниел Димов, чийто шут премина покрай вратата.
Локо отговори с изстрел на Бабакар Дион, който бе спасен от Иван Дюлгеров.
Локо откри резултата в 30′, когато Оливер Камдем получи топката вдясно от вратата и успя да я насочи покрай Дюлгеров за 1:0.
Няколко минути по- късно Атанас Илиев се озова на добра позиция, но стреля над вратата.
В 44′ Локо можеше да удвои резултата, но Дюлгеров спаси страхотен удар на Ефе Али. Последва неточенизстрел на Хорхе Сегура.
В 57′ Мичи Нтело се озова на добра позиция, но не успя да овладее топката и Дюлгеров я хвана.
В 60′ Илиан Илиев центрира топката отляво, Атанас Илиев понечи да играе с топката, но не успя, а тя влезе в мрежата. Попадението обаче с право бе отменено.
65 – Уеслен Жуниор шутира от изгодна позиция и Кристиан Томов отрази удара му.
Последваха две възможности за Митко Илиев, но той не успя да се разпише. Шанс имаше и Владимир Медвед, но и неговия удар бе спасен.
Така Локо изпревари Левски и е на 4- тата позиция с 53 точки, а в следващия кръг гостува на Берое.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space