Фенлубът на Локомотив призова всички да дойдат на стадиона и да подкрепят Локомотив в следващия мач арещу Черно море, който е в понеделник на стадион „Лаута“. Ето и какво написаха на официалната си страница:

Локомотивци,

След страхотния мач, изигран в София и безапелационната победа на Локомотив, е време да погледнем към предстоящото дерби срещу най-популярния варненски отбор, а именно Черно море. Сблъсъкът традиционно има своя огромен заряд и историческо наследство, а в момента се изправят един срещу друг двамата най-добри активни футболни специалисти в България – Александър Томаш и Илиан Илиев.

Какво обаче за пореден път остава лош привкус и превръща Локомотив в най-ощетявания отбор в България, не само на терена, но и извън него. Мачът отново ще се играе в делничен ден. Преди няколко месеца бяхме извадили статистика, в която близо 50% от срещите на отбора на Пловдив се играят през работни дни, което води до огромни загуби.

banner

Нека се знае от всички, че футболната среща между Локомотив Пловдив и Черно море трябва да бъде празник – както за гражданите на Пловдив, така и за хората пътуващи от Варна. За вторите предполагаме, че са наели чартърен полет, за да могат да дойдат веднага след работа на мача, понеже пътят до Пловдив е приблизително 4 часа и 30 минути.
Призоваваме всеки черно-бял фен да направи и невъзможното, за да присъства и подкрепи Локомотив в битката за Европа.

Само Локо!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space