Христо Крушарски вече официално е мажоритарен собственик на ПФК Локомотив Пловдив АД. Това стана на проведеното в сряда Общо събрание на акционерите. Досегашният му партньор Адам Сотков се оттегли още в края на ноември.


В новия тричленен УС не е изпълнителният директор Павел Колев, пише „Марица“. В борда влязоха Венко Рахталиев, който е бил и преди част от управлението на клуба, Димитър Палазов, който е директор на школата, и Антон Спасов. Христо Крушарски пое Локомотив през лятото на 2015 г., но през април 2022 г. Сотков взе властта в клуба и сегашният кандидат за президент на БФС се оттегли от управлението, като запази половината от акциите в дружеството.

В началото на 2023-та година Сотков беше близо да вземе всичките акции на клуба, но Крушарски реши да стопира сделката и да запази дяловете си и се върна на „Лаута“. Мандатът на новия Съвет на директорите на Локомотив е за срок от 2 години. Остава единствено промените да бъдат вписани в Търговския регистър.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!