Локо загуби драматично с 1:2 от Хебър в мач от 22- ри кръг на efbet Лига. Черно- белите поведоха в резултата, но допуснаха в 12′ на добавеното време. Срещата изгледа собственикът на клуба Христо Крушарски.


Локо откри резултата в 10′ на мача, когато Камдем центрира отдясно, Йоан Баи засече от наказателното поле, но стреля право в тялото на Дебърлиев. При добавката Христо Иванов прати топката във вратата.

Хебър изравни резултата в 51′. Марк-Емилио Папазов се разписа с глава, след като от вратарското поле засече центриране отдясно на Стефан Цонков

banner

В 59′ Димитър Илиев вкара втори гол във вратата на Етър след като засече топката пред голлинията и я вкара в мрежата с глава глава. След проверка с ВАР попадението бе отменено заради засада.

В 60′ след изстрел на Бабакар Дион топката се удари в ръката на Георги Вълчев и съдията Петър Кузев посочи бялата точка. След дълго разглеждане с ВАР дузпата бе отменена. Повторенията показаха, че преди това топката се удря в бедрото на Вълчев и след това в лявата му ръка, при което изцяло решението е на главния съдия Петър Кузев.

След отменената дузпа към терена полетяха множество предмети и се чуха нецензурни скандиирания срещу БФС.

В 8′ на продължението Ангел Лясков си изпусна нервите и удари без топка Красиан Колев, за което получи директен червен картон.

В 102′ груба грешка в защитата на Локо и на стража Томов даде възможност на Шейх Сенгор да направи пълен обрат за 1:2.

Попадението отново нажежежи страстите на трибуните.

Така Локо остава с 41 точки на 4- тото място в класирането, а в следващия кръг предстои интересно гостуване – на базата на Ботев срещу Крумовград.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space