Причините са си във нас. Изиграхме слаб мач. Поздравявам противника. Явно нещата от кухнята ни се отразяват. Най- хубавото е, че имаме достатъчно точки. Това каза треньорът на Локо Александър Томаш след загубата от Крумовград.


„На полувремето казах, че няма смисъл да говоим за футбол, след като ни липсват агресията и единоборствата. Философията на нашия отбор е такава, че когато един човек излезе и се отразява.
Тотално ще променим нашите намерения, които бяха в началото. Ще излезем през седмицата и ще обясним на привържениците. В крайна сметка явно ще правим нов отбор. Видя се, че когато сами си вкараме напрежението, трудно устояваме.
Не се побирам в кожата си, защото знам какъв ни беше потенциала. Ние бяхме претендент за титлата. Аз съм работник и знам, че отборът трябва да се издържа. Явно ще обиграваме и ще градим нов отбор. Трябва да променим стила си на игра. Явно вече няма как да разиграваме топката с играчите, с които разполагаме“, заяви Томаш.

„Докато съм треньор Томов ще пази на вратата, това момче заслужава. Хорхаш няма никакво бъдеще в Локомотив. След мача с Хебър бях по- ядосан. Като видя как се тренира през седмицата и знам какво ще се случи“, добави Томаш.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space