Нападателят на Локомотив Пловдив Мичи Нтело вкара гол и даде асистенция при победата с 3:0 над Етър Велико Търново. Белгиецът беше избран за Играч на мача. Той сподели, че в отбора са знаели, че днес трябва да стигнат до успеха.


„Знаехме, че ще бъде труден мач. Имахме три мача, два от тях не успяхме да спечелим. Знаехме, че трябва да победим. Първото полувреме беше трудно. След първия гол нещата се успокоиха“, започна Нтело.

„Тук се играе повече с топката. В Белгия се разчита на повече на физиката. .Тук мога да търся празните пространства. Няма да е проблем за мен да се нагодя“.

banner

„Ние знаехме, че можем да се справим по-добре в предните мачове. Трябваше да покажем по-добра игра днес и се радвам, че го направихме. Не мисля за това, което е било тук преди мен. Мога да се справя с напрежението. Напрежението е нормално и нямам никакъв проблем“, завърши белгиецът.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!