От Спартак изригнаха срещу съдийството след днешния мач с Локо II. Гладиаторите победиха с 3:2, но имат претенции към съдията, който в 82′ отсъди дузпа в полза на Спартак, а след това я отмени. Припомняме, че в Трета лига ВАР няма.

Официална позиция на Спартак:
След днешния мач от ръководството на Спартак сме длъжни да защитим името на клуба, защото сме отбор с традиции и не можем да допуснем лицето Кристиян Колев (съдия на мача) за пореден път да се подиграва с отбора.
Днес в 82′ той отсъди дузпа в полза на Спартак и по странен и никому неизвестен начин след няколко минути реши да я отмени.
Ще спестим с какви епитети съдията се оправда за решението си.
Това лице за втори път отменя по такъв начин дузпа в полза на Спартак, което води на мисълта, че това е тенденция. Затова искаме да обявим категорично, че повече не желаем той да ръководи мачовете на нашия отбор.
Ние хабим сили, хабим енергия, а нашият собственик инвестира лични средства в клуба. Имаме цели, които ще следваме и няма да допуснем някой да се подиграва с труда на всички ни.
Ръководството на Спартак ще направи всичко по силите си да защити името на клуба и нашите фенове.
Всички виждаме каква е ситуацията в българския футбол и се надяваме нещата да се променят, за да има развитие и успехи за българските клубове.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space