Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през стартиращия пролетен полусезон.

БФС още веднъж изразява категоричната си готовност да осигури безпроблемно протичане на футболните срещи, администрирани от Съюза, и призовава клубовете за тяхното съдействие с цел още по-вълнуващи и атрактивни битки през пролетта на 2023 г.

Използваме възможността да отправим апел към всички участници във футболния процес да спазват правилата на феърплея и честната игра, на толерантността към съперници, длъжностни лица, съдии, медии и фенове, и да напомним, че хулиганството и агресията нямат място в модерния спорт. Убедени сме, че с общи усилия ще създадем всички предпоставки за успешен и интересен втори дял на шампионата.

banner

Още веднъж желаем спортно щастие и късмет на всички отбори!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space