Българският футболен съюз продължава последователната си политика на инвестиции във футболната инфраструктура в страната, като последният проект, който централата ще реализира, е свързан с изграждането на пълноразмерен изкуствен терен в гр. Карлово съвместно с местната община.

БФС вече подписа договор с община Карлово за проектиране и изграждане на съоръжението с размери 94/64 метра, което ще бъде използвано от местни клубове, училища, детски градини и т.н. Инвестицията от страна на футболния съюз е в размер 501 503,20 лв. и се очаква теренът да бъде напълно готов през 2023 г.

До края на октомври се очаква въвеждането в експлоатация на още 5 мащабни проекта на територията на цялата страна – пълноразмерни изкуствени терени в Плевен и Сливен, пълноразмерен естествен терен в Ботевград, 3 минифутболни терена в Елин Пелин и минифутболен комплекс в Аксаково.

banner

През месец май отново с инвестиции от БФС бе въведен в експлоатация реновираният футболен стадион в Хасково с изкуствено покритие, а малко преди това лично президентът на централата Борислав Михайлов откри ново футболно съоръжение в Кюстендил. В предишния си мандат ръководството на БФС реализира още 8 комплекса на територията на цялата страна.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space