Промените в националния отбор на България продължават с пълна сила. Поредното ново лице в изцяло обновения треньорски щаб, начело на който е селекционерът Младен Кръстаич, се казва Светлин Спасов.

Опитният специалист ще отговаря за кондиционното състояние на футболистите. Той разполага с богат опит на тази позиция, след като през последните години работи в редица отбори у нас. Сред тях са Арда, ЦСКА 1948, Локомотив София, а понастоящем помага на Красимир Петров в Пирин Благоевград. Бившият футболист на Литекс и Нефтохимик работи с Красимир Балъков в настоящия лидер в шампионата, а преди това бе в Кърджали по покана на Елин Топузаков.

По този начин той става вторият българин, който ще асистира на Младен Кръстаич след Иван Иванов. Подобно на младия специалист се очаква и той да съвместява работата си с тази при „орлетата“. Останалите в щаба са Стефан Янкович, Неманя Милинчич, а Дарко Божович ще бъде треньор на вратарите.

banner

Кондиционният специалист ще започне работа още през септември, когато Кръстаич за пръв път ще събере своите играчи в Разград за лагер около мачовете в Лигата на нациите с Гибралтар и Северна Македония. Първата тренировка е планирана за 18-и септември. Сръбският наставник вече обяви списъка с футболисти, в който фигурират общо 8 дебютанти. Голяма част от състава включва млади състезатели, които досега се подвизаваха в младежките формации на България.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space