На 3 септември, от 20.30 часа, на стадион „Локомотив“ в областния град ще се проведе среща между отборите на ПФК “Локомотив“ и ПФК „Ботев”.
В деня на дербито – събота, съгласно заповед на кмета на Община Пловдив е забранена продажбата на алкохол на територията на спортната зона.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за недопускане на противообществени прояви и закононарушения на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. В тази връзка е възможно да бъде въведено временно ограничение на движението по улиците около спортната зона.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 17 часа.

banner

На изградените контролно-пропускателни пунктове полицаите ще извършват щателни проверки, а при охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

Призовават се привържениците да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда; нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space