Благотворителният Мач на звездите в любителската волейболна лига Volley Mania допринесе с 1715 лева за добро дело. Средствата са за февруарската кампания на „Един процент промяна“, целяща да подпомогне оборудването на Центъра за подкрепа на семейства с редки диагнози на Българска Хънтингтън асоциация.


Участниците и гостите на мача дариха общо 1215 лева. Огромна подкрепа в организацията оказа и домакинът на събитието „Левски София“. Сините пуснаха на търг фланелките на двама свои състезатели – Микаела Стоянова и Венислав Антов, които бяха продадени за 500 лева.

„Много сме радостни от положителната енергия около събитието. Целта ни е с този мач да дадем допълнителна стойност на участниците във Volley Mania, да се забавляват с любимия спорт, а успоредно с това по традиция да подкрепим и благотворителна кауза“, казаха от любителската лига, в която играят около 500 волейболисти.

banner

Сега Volley Mania се насочва към решителната част от сезона, тъй като предстоят плейофите. Успоредно с това започва и подготовката за летния сезон в плажните спортове на игрищата Beach Mania Home.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space