Фен на Ботев с обвинения към строителя на стадиона, от клуба с остра позиция

Фенът на Ботев Велизар Цолакидис обвини строителя на стадион "Христо Ботев" в побой и заплахи, по този повод от клуба излязоха с остра позиция:

Уважаеми Ботевисти,
В навечерието на подновяването на футболното първенство, очаквано от всички с нетърпение и надежда за още по-силно представяне на любимия ни клуб, се обръщаме към всички вас с голямо неудобство и чисто човешки срам.
Срам от това, че за пореден път хора, твърдящи, че са истински „ботевисти“, петнят имиджа и доброто име на Ботев Пловдив.
Длъжни сме да изразим своята ясна и категорична позиция срещу несекващата поредица от срамни и престъпни действия на определени персони, насочени както към служители на Ботев Пловдив, така и към нашите партньори и привърженици.
В публикуваното видео ще имате възможност да видите и чуете скандални факти, даващи яснота за случващото се около клуба.
Призоваваме всички безкористни и почтени привърженици на Ботев Пловдив да изразят смело своята позиция и подкрепят нашите усилия клубът да продължи да се развива по цивилизован и модерен път, непозволявайки на практики от миналото да обсебят неговото бъдеще.

Media

Banner 468 x 60 px