Председателят на ОбС Атанас Узунов пристигна облечен в черно в общината, където ВК Марица показа Купата, спечелена в събота.

„Виждате днес съм облечен в черно, причината е, че бях много ядосан, че не успяхте да се класиратe за исторически четвъртфинал в ШЛ. Аз съм ваш голям фен и след мача го отнесе Борис Халачев, с който сме приятели от много години. Това разбира се го казвам на шега. Искам да ви благодаря за мачовете, които изнесохте и в Унгария и в София. Явно играете по- добре навън“, каза Узунов.
„Аз искам да кажа на Наско Узунов, че ще направим всичко възможно да сме първият български отбор, излязъл от групата на ШЛ. Да му кажа, че все пак сме изиграли страхотни мачове пред нашата публика и имаме големи победи“, каза от своя страна Борис Халачев

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space