Кметът на Пловдив Костадин Димитров посрещна в общината волейболен клуб Марица, който в спечели дветата си поредна купа на България.

„Момичета, както на вас, така и на вашето ръководство, искам да кажа, че Пловдив се гордее с вас. Вие сте едно чудо. Женския волейбол в Пловдив е на най- високо ниво. Искам да благодаря на вашите рекламодатели и спонсори, които помагат за развитието ви. Помагаме и ние и ще продължим да помагаме“, каза кметът
„Благодаря на община Пловдив за голямата помощ, която ни оказват. Както всички сте тук, кметът на града, зам.-кметът по спорт и председателят на ОбС, искам да кажа, че нашето ръководство ще иска да разговаря с вас, за да развием още повече тази помощ и идеите, които имаме“, каза от своя страна изпълнителният директор на клуба Борис Халачев.
По традициция Купата бе показана от терасата на Община Пловдив.
Кметът на града загатна за голяма новина за Пловдив във връзка с мъжкия волейбол.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space