Виждате допуснахме нелеп автогол, Динко се подхлъзна, на всеки може да се случи. Това ни се отрази. Не може да допуснем гол по такъв начин. Не искат да коментирам съдийството. През второто полувреме няма какво да коментирам, Левски се прибраха. Това заяви треньорът на Локо Александър Томаш след тежката загуба от Левски с 0:3

„Съдията явно искаше да даде дузпа, като даде дузпа, защо не даде червен картон или жълт? Разочарован съм. Ние сме отбора, който най- сълго стоя на първото място. Има отстъпление. Има обче субективни и обективни фактори. От мен зависят нещата на терена, за другото ръководството да каже. Ще трябва селекция.
Левски отстъпи инициативата през второто полувреме. Ние се опитвахме, имахме няколко ситуации. Разликата е, че ние си отбелязахме автогол, ако няма фаул не трябва да спираме, но няма да се оправдавам.
Имаме два мача, които трябва да изиграем заради феновете. И днес виждате бяха феноменални. Тях не ги интересува кой е треньор, кой е собственик. Интересува ги отбора. По труден ще е мачът с Пирин, защото е психология“, заяви Томаш.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space