Локо допусна тежка загуба с 0:3 от Левски в мач от 19- ти кръг на efbet Лига, игран на стадион „Георги Аспарухов“.

Локо започна вихрено и още в 3′ Бабакар Дион разтресе напречната греда. Това обаче се оказа и най- сериозното положение за черно- белите в мача.
В 14′ Мартин Петков изпълни ъглов удар, а Кристиан Димитров изпревари Лясков на първа греда и стреля, а Хорхаш не се намеси добре, топката мина през ръцете му и влезе във вратата за 1:0.
В 42′ Фадига намери отлично Уелтън, който набяга защитата на Локо и с диагонален удар разстреля Хорхаш за 2:0.
На полувремето Томаш направи две смени като пусна в игра Минчев и Сена, но това не промени играта на Локо.
В 47′ Дарлан се строполи в наказателното поле и съдията Железов посочи бялата точка, след ВАР обаче дузпата бе правилно отменена.
Все пак в 83′ Левски получи дузпа, след като Сена удари с ръка Рикардиньо в наказателното поле. Първоначално Железов подмина ситуацията, но Чинков го извика да гледа лично ВАР и дузпата бе отсъдена. Рикардиньо хладнокръвно реализира за крайното 3:0.
Така Локо остава 4- ти в класирането с 35 точки, а в сряда от 17:30 часа гостува на Лудогорец в Разград в 1/8 финал за Купата, а на 11 декември приема Пирин в последния си мач за годината.
Левски пък 6- ти в класирането с 32 точки.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space