Собственикът на ПИМК Илиян Филипов с обръщение към феновете на Ботев:

Уважаеми привърженици на Ботев,
Днес ОбС на Пловдив взе много важно решение, касаещо цялостното завършване на стадион “Христо Ботев”.
Мечтата на всички ботевисти ще стане реалност.
От доста време аз и целият ми екип работим за довършването на стадиона. Поръчан е металът за изработване на конструкцията на целия проект и последния слой ламарина за Трибуна Изток.
Така ние, всички ботевисти, ще се гордеем с най-красивия стадион в цяла България.
Днес имаме още една много добра новина. Станислав Генчев е новият ни треньор. Положихме много усилия именно Генчев да поеме треньорския пост, защото виждаме в негово лице човека, който може да изведе Ботев до мястото, което заслужава, а именно в челото на класирането и участие в Евротурнирите.
През последните месеци положих много усилия за подпомагане на собственика на клуба Антон Зингаревич. Сблъсках се с много недоразумения в оперативното ръководство на клуба. Още от самото начало аз съм дал обещание на г-н Зингаревич, че ще му помагам и заявявам, че помощта ми лично към него ще бъде запазена и винаги ще се отзова, ако има нужда от мен. Искам обаче да заявя категорично, че не участвам в оперативните решения на клуба.
Благодаря на целият ми екип и на всички хора, които бяха неотлъчно до мен в помощта за организирането на откриването на “Колежа” срещу Левски и на всички останали мачове и събития на нашия стадион. Благодаря на нашите невероятни фенове за страхотната подкрепа на “Колежа”, независимо от резултатите!
Това, което се случи на последния домакински мач с Арда няма аналог в България! Това ми дава още повече сили и кураж да влагам цялата си енергия за каузата “Ботев”.
Ботев е вечен!
Той не умира!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!