Кметът на Пловдив Здравко Димитров е гладал и футболен мач при посещението си в побратимения японски град Окаяма.

Бях на мач в Окаяма. Те играят във Втора дивизия. Имаше над 12 000 зрители. Стадионът е с една козирка, направен изцяло от държавата. И футболът и атмосферата бяха много добри. Имаше и буферна зона между сектора с гостуващата агитка, но нямаше проблем.
Вчера гледах мача на Ботев. Играха български момчета, израснали в една от най- добрите школи. Много публика. Въпреки загубата хората подкрепяха отбора, защото са наши момчета. Не разбрах обаче защо бяха така хвърлени в този мач. Защо когато играехе наемниците не се пускаха и наши момчета. Когато игтаеха българи- бяха най- добрите. Не виждам какво прави собственика на клуба? Да не стигне до там да дойде да иска пари да купуваме играчи. Той не може да направи една победа на този прекрасен стадион”, коментира кметът.
Той каза, че очаква утре съветниците да гласуват отпускането на аванса за завършването на “Колежа” и изрази увереност, че строителя ще го направи до края на годината.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!