Подозираме, че малцина от спортните фенове изобщо харесват идеята, че статистиката е толкова сериозна част от правенето на всяка една прогноза. Ще открием, че Betano предлага още една специална функция, отново базирана на статистика, която да гарантира на всеки един клиент достатъчно ясна прогноза за предстоящия резултат.

Лесно е да забележим, че всичко, включително и предлаганите коефициенти в един онлайн бранд, са създадени специално със статистика и се изготвят от експерти. Разбира се, цифрите могат да бъдат много объркващи, но xGoals е идея, която може да даде по-сериозна яснота на клиентите.
Тук обаче трябва да разберем и какво точно представлява въпросната функция. Тя ще се предоставя за определени мачове и няма да бъде налична по всяко едно време. Брандът прави допълнителни проверки и посочва кой отбор има по-високи шансове да отбележи гол по време на срещата.
xGoals ще присъства по време на мача и ще предоставя променлива и за двата отбора, логично е, че отборът с по-висока стойност има и по-високи шансове да отбележи гол, спрямо другият. Една друга важна подробност е, че това е статистика, която ще присъства за мачове, предавани на живо.
До този момент вече трябва да сме разбрали, че става въпрос за нов по-специален алгоритъм и изкуствен интелект, който ще се опитва да анализира качеството на играта, представянето на двата отбора и на база положенията и формата им до този момент, се прави и прогноза за отбелязване на гол.
Самата функция е напълно безплатна и подозираме, че в следващите месеци ще бъде въведена и за повече футболни срещи, но на този етап имаме подозрение, че основната идея ще бъде запазена и резервирана само и единствено за по-популярните срещи.
До колко можем да се доверим на тази функция и можем ли да я използваме за създаване на по-добри спортни прогнози. Брандът ясно посочва, че това е достъпна статистика само и единствено с информативна цел. Това автоматично означава, че не е препоръчително да се следва сляпо и не гарантира по никакъв начин вашия успех. Не веднъж сме ставали свидетели на сериозни обрати и статистиката не би могла да ги предскаже, следователно никога не трябва да вярваме сляпо на всеки един индикатор, особено в спорта.
За какво обаче може да ни помогне xGoals, съдейки по факта, че много от играчите се стремят да направят прогноза за краен победител или общи голове, статистиката в реално време може да ни даде поне малко повече информация за по-добрия отбор в момента. Отново говорим за статистика, а не за сигурност. Някои спортни фенове използват функцията, за да проверят до каква степен ще бъде релевантна със събитията в самата среща.
Не на последно място искаме да напомним, че клиентите трябва да носят отговорност за всяко свое решение. Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че няма никакви сигурни печалби или гаранции за успех. Спортните прогнози са форма на забавление и трябва да се стремим само към това. Хазартът не се препоръчва на клиенти, които смятат, че ще забогатеят бързо или ще решат финансовите си проблеми. Играйте отговорно и разумно!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space