Всеки спортен запалянко се стреми да открие колкото се може повече и по-добри условия за игра в една онлайн платформа. Букмейкърите са един от най-големите спортни спонсори в страната, а както можем да забележим, efbet е брандът, който е официален спонсор на българското първенство по футбол. Логично е, че точно тук ще се предлагат някои от най-добрите промоции за клиентите.

На този етап е известно, че всеки един клиент започва своята игра с начален бонус за спорт, който се определя на база неговия първи депозит. Това е свободен избор, но в хода на игра и веднага след изтичането на стартовата промоция ще открием, че маркетинговият отдел предлага още много нови и специални възможности. В следващите редове ще разгледаме някои от тях, а също така допълваме, че мобилното приложение, вижте повече подробности за него, продължава да държи активни всички промоции.
Спортните фенове могат да се възползват от оферти като безплатен залог. Това е предложение, което оператора предлага абсолютно всеки ден. Тази промоция се тегли на случаен принцип и се предлага на 200 души в платформата.
Не забравяйте, че безплатните залози се предлагат без депозит и позволяват на клиента да получи средства, с които да направи залог и при успех получава чистата печалба, но не и стойността на залога. При загуба не се дължат някакви неустойки или друг вид санкции. Идеята на безплатните залози е, че дава възможност на всеки потребител да пробва късмета си още един път. Обърнете внимание на условията за игра, където са посочени коефициенти, които ще се броят за квалифициращ залог.
Уикендите, когато имаме повече спортни събития, клиентите могат да получат и уикенд бонус за разиграване. Идеята е, че отново на случаен принцип ще се предостави такъв бонус на определен брой клиенти. Единственото условие, както и за всички останали бонуси е, че клиентът се съгласява с условията на оператора, което е логично, особено след като виждаме, че се предоставят средства за игра.
Друга възможност са бонусите, които се активират след всеки кръг на родното първенство. Брандът предоставя 500 бонуса изтеглени на случаен принцип, а за квалифициране се изисква от клиента да направи поне една спортна прогноза от родното първенство. Ако сте фенове на българския футбол, то логично е, че основният спонсор винаги ще предоставя достатъчно интригуващи възможности.
Социалните мрежи се развиват с голяма скорост и почитателите на бранда могат да го следят в Instagram, където да правят предложения за специално посочени срещи. При успех се печелят и награди, като същите са посочени много по-рано и могат да бъдат посочени по-рано от самия оператор.
Нека не забравяме и една сравнително популярна опция в лицето на 0% марж, която може да предостави на всеки един клиент разнообразие и по-високи коефициенти. Букмейкърът избира по-специални срещи, включително и български, където повишава ставките и дава възможност за по-голяма печалба при успех.
Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че тук говорим само за шансове, но не и за сигурни печалби. Спортните прогнози са отговорност само и единствено на клиента, стремете се към забавление, а не към бързо забогатяване.

 

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space