Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър.
Легендарният футболист застава начело на отбора в битката за оставане на елита! Това бе обявено от Кмета на Пазарджик Тодор Попов, и президента на Хебър – Елизар Спасов, на съвместна пресконференция в сградата на Общината.

Пенев заменя на поста освободения вчера по взаимно съгласие Владимир Манчев. Поста си напуска и помощник-треньорът Димитър Андонов, който също се разделя с клуба по взаимно съгласие. В отбора остават треньорът на вратарите Мартин Митев и кондиционният треньор Георги Петров. Помощници на Любо Пенев ще бъдат Радослав Здравков и Васил Стоилов.

В кариерата си Любослав Пенев е бил национален селекционер на България, както и старши треньор на редица клубове в страната, включително ЦСКА-София, ЦСКА 1948, Литекс (Ловеч) и Ботев (Пловдив). В легендарната си футболна кариера нападателят е защитавал цветове на испанските Атлетико (Мадрид), Валенсия и Селта (Виго), както и българския ЦСКА.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!