Проф. д-р Марко Стоянович се присъедини към щаба на мъжкия национален отбор на България.

46-годишният специалист има репутация на най-добрия експерт в областта на спортната наука в Сърбия, като във визитката му личат успешни престои в Партизан (Белград), Макаби (Тел Авив), Олимпия (Любляна), Войводина, националния отбор на западната ни съседка по футбол, както и на баскетболните селекции на Румъния – мъже и жени.

Проф. д-р Стоянович над две десетилетия се занимава с диагностика, контрол и мониторинг на подготовката на топ спортисти от целия свят, доцент е във Факултета по физическо възпитание и спорт в Сърбия по дисциплините „Теория на спортната подготовка“ и „Баскетбол“, личен треньор на редица известни футболисти и баскетболисти.

banner

Марко Стоянович вече се присъедини към спортно-техническия щаб на българския национален отбор по лична покана на селекционера Младен Кърстаич.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!