Борислав Михайлов: Псувните по мой адрес успокояват дребните душици

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов говори по множество различни теми пред Блиц.

Предоставяме на вашето внимание споделеното от вратаря за отговорността да бъдеш ръководител на най-популярната игра у нас, а също така и в какви отношения е с легендарния си колега от националния тим Христо Стоичков.

"Аз знам кой съм, знам на каква позиция съм. Знам как се казвам, доста успял човек съм и в България това не се харесвам. Много лесно е да се хули и псува Боби Михайлов. Това успокоява дребните душици. Мен грам не ме притеснява, защото това е част от радостта на феновете, които, като отидат на мач, да могат да си излеят яда срещу някой.

Ние се уважаваме по наш си начин със Стоичков и не се занимаваме един с друг. Всеки си гледа нещата, с които се занимава. Много ми липсва Трифон Иванов. Сега, като говорим, настръхвам. Вчера беше Трифон Зарезан. Беше голям човек. Извън това, че беше изключителен футболист. Много ми е мъчно.

Горд съм, 60 години си е нещо сериозно. Живот и здраве да стигнем до тях. На 60 г. да имаш толкова приятели и да не се чудиш много кой да поканиш на рождения си ден... Имам и много добри познати. Приятелите се броят на пръстите на двете ръце. Имам достатъчно приятели и достатъчно добри познати. На никой нищо лошо не съм направил в този живот. На никой нищо не дължа също - нито финансово, нито емоционално. Смятам, че съм един доста успял и достойно живял човек до този момент", заяви Михайлов.

Banner 468 x 60 px