Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев получи специалната награда на Българската асоциация на спортните журналисти “Лъвско сърце” на името на Трифон Иванов, която се връчва от 2016 г., по време на церемонията за Футболист на годината.

Българският национал пострада много тежко при катастрофа между двата автобуса на “лъвовете” в Грузия. Наложи се полузащитникът да бъде опериран по спешност, тъй като получи черепно-мозъчна травма.
Имаше опасения дори, че Неделев няма да може да се завърне на футболния терен, но със силна воля и дух той се справи с тежката ситуация. Креативният халф постепенно поднови тренировки, а в събота записа първи игрови минути след 252 дни отсъствие от терените.

“Радвам се, че отново съм тук след толкова време. Миналата година беше най-тежката в моя живот и кариера. Искам да благодаря както на д-р Шота Ингороква, защото спаси моя живот, и на д-р Бочев за всички грижи. Благодаря на моето семейство, моято приятелка и на всички вас за подкрепата. Благодарение на вас се оправих по най-бързия начин. Вчера, след толкова много време, играх мач. Много съм щастлив. Надявам се да възвърна формата си и да помогна на моя отбор и на националния отбор”, заяви през сълзи Тошко Неделев.

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!