Destiny

Веселин Тосев след пожара: Всичко е унищожено! Първата мисъл е най-вече майка ми да се оправи

Футболистът на Марица Веселин Тосев посред зима мъжът се нуждае от помощ, за да възстанови дома си след опустошителния пожар. Доброволци помагат за разчистването на апартамента, но са необходими материали и финансова помощ за възстановяването му.

Пожарът пламва на 28 януари след забравена включена ютия. Целият апартамент е опожарен. При инцидента е пострадала майката на Веселин Тосев.

"Първата мисъл е най-вече майка ми да се оправи. Тя е в интензивното с изгаряния. В началото, когато я приеха беше в по-добро състояние, но вечерта е започнала да се задушава и са пробили тръбичка, за да може да диша. Вече пети, шести ден е там. Казват, че има леки подобрения“, разказа Веселин Тосев пред bTV.

Негови колеги футболисти от футболния отбор на Марица и приятели са сред доброволците, които помагат за разчистването на апартамента.

"Абсолютно всичко е унищожено. Момчетата свършиха много работа за два дни, свалиха почти всичко“, каза Веселин.

"Веднага организирахме тази инициатива чрез нашата Фейсбук страница. Абсолютно никой не е застрахован и може да се случи на всеки. Трябва хората да си помагаме повече и да не чакаме такива тежки ситуации, за да бъдем добри“, каза Йордан Влашки, президент на Марица.

Футболният клуб организира и друга инициатива – парите от билетите и всички средства, които бъдат събрани от първия им домакински мач следващата седмица, ще бъдат дарени на Веско.

Ако и вие имате възможност да помогнете можете да го направите на банкова сметка:

BG37UNCR70001524888680

VESELIN ANGELOV TOSEV

UniCredit BulBank

Media

Banner 468 x 60 px