Децата от школата на Марица (Пловдив) вече тренират на новия спортен комплекс до Езикова гимназия „Пловдив“, съобщиха от футболния клуб. Игрищата са готови и на тях могат да се провеждат тренировъчни занимания.

От клуба изказаха благодарности на Община Пловдив и заместник-кмета на града Владимир Темелков, с чието съдействие „жълто-сините“ са получили разрешение за използване на базата.

„От днес всички деца и юноши от школата на Марица вече тренират на новия спортен комплекс до Английската гимназия! Така се сбъдна една дългогодишна мечта на много хора, които обичат този клуб, които по един или друг начин са работили за реализирането на този проект. Мечта на стотици деца, техните родители, техните треньори, мечта на цели поколения привърженици на Марица – школата на клуба да има свой дом, своето малко място в любимия ни Пловдив“, написаха от Марица.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space