Силвия се раздели емоционално с Ботев

Маркетинг директорът на Ботев Силвия Минкова се раздели с клуба. Тя използва профила си във фейсбук, за да изкаже емоциите си след раздялата:

Ще използвам личния си профил за обръщение към всички, които бяха зад мен в последните години, прекарани в Ботев Пловдив.

Ще започна с благодарности към хората, избрали точно мен да поема тази отговорност при започването ми на работа в клуба. Вие ми дадохте шанс да сбъдна една голяма за мен мечта. 

Благодаря на всички, които вярваха в мен и ми дадоха правото да изпълня всички мои планове с Ботев! 

Благодаря сърдечно на момчетата от Ботев Медия, без които периода, в който заварих клуба нямаше да завърши с този щастлив край! 

Благодаря сърдечно на всички журналисти, отразявали всичко в нашия отдел по най-обективния начин и най-вече на един голям професионалист, който винаги ми показваше най-правилния път, а именно доброто! 

Благодаря на ръководството и собственика, под което ми се гласува доверие да водя целия маркетинг на Ботев! За мен беше чест и удоволствие! 

Благодаря на феновете на Ботев за подкрепата, респекта, вярата в мен и гласуваното доверие във всеки един проект!

Не на последно място, благодаря на най-големите Ботевисти за мен, с най-големите жълто-черни сърца, а именно - моето семейство, които бяха моят 12-ти играч всеки мач! 

За мен беше изключителна чест и удоволствие да представлявам толкова голяма институция като Ботев (Пловдив). Желая успех на всички, захванали се с този проект и искрено се надявам да не спирате да доказвате на цяла България, а и извън нея, че Ботев (Пловдив) не е само спортен клуб. Ботев е религия, която трябва да се брани, и с която трябва да се гордеем. Знам, че всеки ще се намери в тези редове и ще получи моята благодарност. 

Бъдете здрави и до скоро! 

Banner 468 x 60 px