Рашко Стоянов: Скептичен съм, че на 19.12 "Колежа" ще е готов (ВИДЕО)

На всяка една среща има диалог, особено ако присъства кметът. Той е човекът, който може мотивира служителите си да работят. Това заяви след срещата за стадион "Христо Ботев" Рашко Стоянов, който от името на феновете следи за строителството, предаде репортер на PlovdivNews.bg

"Феновете са обществен коректив. Кметът ясно заяви, че допълнително отпуснатите 12 млн. лв., за които ще бъде изтеглен кредит, ще стигнат за козирка. В това нещо обаче г-н Филипов не е убеден. За мен е странно, и аз го казах на срещата, че доскоро се говореше, че първият етап ще струва 25 млн. лв. Сега имаме нови 12 млн. лв. и всички говорят само за първия етап и както чухте изпълнителя г-н Филипов не знае колко ще струва първият етап. Това са неща, които ме притесняват като фен и като гражданин. Надявам се в най- кратък срок тези недоразумения да бъдат изгладени и ще се окаже, че с отпуснатите общо 37 млн. лв. ще стигнат за цялостното покриване на стадиона с козирка.

Темата за седалките и тревното покритие също бяха обсъдени", заяви Рашко Стоянов.

Босът на ПИМК: Категорично до 19.12 Ботев ще влезе на "Колежа" с частична козирка (ВИДЕО) 

На въпрос на репортер на PlovdivNews.bg дали вярва, че стадионът ще е готов на 19.12 Рашко Стоянов отговори: Скептичен съм. Аз и при бутането на стадиона бях скептичен, за добро или за лошо събориха целия стадион. Може би вече е за добро. Аз вярвам, че рано или късно стадионът ще бъде завършен. Въпросът е, че при феновете и при мен като техен представител, търпението е на изчерпване.

Media

Banner 468 x 60 px