Destiny

Босът на ПИМК: Категорично до 19.12 Ботев ще влезе на "Колежа" с частична козирка (ВИДЕО)

Още не са платени 10 милиона от отпуснатите 25 млн. лв. за стадион "Христо Ботев". Това обяви босът на ПИМК Илиан Филипов след поредната среща в община Пловдив, предаде репортер на PlovdivNews.bg

"Една част от останалите средства е ясно за какво са нужни, а друга не защото чакаме проекти за видеонаблюдение, осветление, озвучаване. Като дойдат проектите ще ги остойностим. Окончателно съблекалните ще са на Трибуна Изток и разботим по този план", заяви Филипов.

Относно козирката Илиан Филипов заяви, че не може да каже дали са достатъчни за цялостната козирка, защото няма проекти. Той обаче бе категоричен, че датата 19.12 за завършване на първия етап стадиона остава.

"Аз моята работа до тогава ще съм я извършил, дори малко по- рано. Цялата вертикална планировка и външна инфраструктура. Става въпрос за етап 1 с козирка на Централната трибуна. Пак казвам работим успоредно и за другите сектори, чакаме проекти, в момента, в който ги имаме ще работим. Цялата козирка ще е готова март- април", заяви Филипов.

Media

Banner 468 x 60 px