КПБП подготвя хореография за мача с Апоел, призова бултрасите за подкрепа

Феновете на Ботев се подготвят за мача с Апоел на Националния стадион "Васил Левски" от втория предварителен кръг на Лига на конференциите.

Ето какво съобщиха от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:

Хореография за мача с Апоел!

Уважаеми ботевисти,

остава по-малко от месец до завръщането на Ботев в европейските клубни турнири. 

На всички ни липсваше незабравимата атмосфера от евромачовете и радостта от победата над силни съперници. Нямаме търпение да дойде дългоочакваната дата 20.07.22г., за да изпитаме отново тези неповторими емоции. Какъв по-сладък подарък в годината, в която любимият ни клуб стана на 110 години! За да бъде подкрепата от трибуните на обичайното си високо ниво подготвяме хореография, но имаме нужда от помощта на всеки ботевист за осъществяването й. 

Може да помогнете по един от следните начини:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Сдружение КПБП

2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

3) Чрез кутията за дарение във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1.

Както винаги за събраната и изразходвана сума ще публикуваме регулярни отчети, а резултата от вашата помощ ще видите на мача срещу Апоел. 

Припомняме, че за двубоя Клуб на привържениците на Ботев Пловдив организира екскурзия на цена 20 лв, като записванията се осъществяват във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1. Началният час на срещата е 20:00ч., като автобусите ще потеглят възможно най-късно, за да могат максимален брой хора да присъстват на националния стадион "Васил Левски".

Banner 468 x 60 px